Odovzdávanie Zlatej lopty bez hráčov Barcelony

NETKY.SK • 9 Január 2017, 15:22 • 2 min
Odovzdávanie Zlatej lopty bez hráčov Barcelony

ZÜRICH - Udeľovanie tradičných výročných cien Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) vrátane Zlatej lopty pre najlepšieho hráča sveta sa v pondelok uskutoční bez zástupcov španielskeho klubu FC Barcelona. Katalánci o tom informovali prostredníctvom svojej oficiálnej stránky.

slovakia

left justify in out

Na galavečere vo švajčiarskom Zürichu sa z barcelonského tímu mali zúčastniť Lionel Messi, Andrés Iniesta, Neymar či Luis Suárez. "Blaugranas" však uprednostnili ladenie formy na stredajší odvetný duel osemfinále Copa del Rey proti Athleticu Bilbao. Minulotýždňový prvý zápas v Baskicku Barcelončania prehrali 1:2. Vlani sa zo Zlatej lopty za rok 2015 tešil Argentínčan Messi a za najlepšieho trénera mužského kolektívu vyhlásili Luisa Enriqueho.

Favorit na zisk trofeje pre najlepšieho hráča FIFA je Portugalčan Cristiano Ronaldo. Hráč Realu Madrid môže získať ocenenie štvrtýkrát vo svojej kariére. Ronaldo triumfoval s Portugalskom v roku 2016 na majstrovstvách Európy vo Francúzsku, na klubovej scéne zvíťazil s "bielym baletom" v Lige majstrov, získal tiež trofej pre víťaza Európskeho Superpohára UEFA a majstrovstiev sveta klubov FIFA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies