Odom šokoval lekárov krokmi aj kapucňou

NETKY.SK • 22 December 2015, 10:48 • 2 min
Odom šokoval lekárov krokmi aj kapucňou

LOS ANGELES - Bývalý americký basketbalista NBA Lamar Odom dosiahol taký nečakaný a významný pokrok v liečbe, že doslova šokoval ošetrujúcich lekárov. Od svojej hospitalizácie 13. októbra spravil teraz prvé kroky bez akejkoľvek asistencie a napriek obmedzenému citu v rukách si počas návštevy exmanželky Khloé Kardashianovej nasadil kapucňu.

slovakia

left justify in out

"Jeho stav sa každým dňom zlepšuje," citoval nemenovaný zdroj magazín US Weekly. Odom pred mesiacom nebol schopný rozpoznať členov vlastnej rodiny ani priateľov, v súčasnosti už vie identifikovať aj zamestnancov kliniky, ktorí sa oňho na utajovanom mieste v Los Angeles starajú. Čoskoro sa má presunúť do rehabilitačného zariadenia.

Tridsaťšesťročný bývalý ľavoruký krídelník bol predávkovaný kokaínom, keď ho v utorok 13. októbra našli v bezvedomí v nevadskom bordeli. Odoma priviezli do nemocnice v Las Vegas v kritickom stave zo zariadenia Love Ranch v nevadskom Crystale, kde ho našli dve pracovníčky v bezvedomí. Užil desať tabletiek voľne predávaného prípravku na podporu sexuálnej zdatnosti, tzv. rastlinnú viagru a pil koňak. Kokaín si vraj dal pred sobotňajším príchodom. Počas štvordňového pobytu minul za spoločnosť dvoch žien vo VIP priestoroch 75-tisíc amerických dolárov. Jedna z nich vo výpovedi uviedla, že zákazník pravdepodobne v kúpeľni v jej neprítomnosti "šnupal". Odom sa prebral z bezvedomia v piatok 16. októbra, v pondelok 19. ho prepustili z nemocnice Sunrise Hospital and Medical Center.

Lamar Odom má na konte 961 stretnutí základnej časti NBA a 108 v play-off. Dosiahol v nich priemer 13 bodov a vyše 8 doskokov na jeden zápas. Okrem Los Angeles Lakers a Clippers hral aj za Dallas a Miami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies