Odom si sadol za volant pod vplyvom omamnej látky

NETKY.SK • 31 August 2013, 11:06 • 2 min
Odom si sadol za volant pod vplyvom omamnej látky

LOS ANGELES 30. augusta (SITA, AFP) - Vrcholiaca kríza v súkromnom živote jedného z najprominentnejších mužov v basketbalovej NBA Lamara Odoma sa prehĺbila po hráčovom piatkovom porušení zákona za volantom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný krídelník pred štvrtou nadránom so svojím mercedesom neďaleko Los Angeles v rýchlosti približne 80 kilometrov za hodinu predviedol lyžiarske "kristiánky", čo neuniklo pozornosti polície. "Javil známky intoxikácie a nebol schopný zopakovať akt preukázania triezvosti," uvádza sa v policajnej správe. Manžel americkej divy s arménskymi koreňmi Khloé Kardashianovej, ktorý je momentálne bez klubovej príslušnosti, sa po zadržaní odmietol podrobiť testom a po troch hodinách strávených v priestoroch policajnej stanice ho prepustili na kauciu 15 000 dolárov. Koncom septembra sa bude spovedať pred súdom. 

Americké médiá referovali o hráčovej obnovenej závislosti od drog. Dvojnásobný šampión NBA v drese Los Angeles Lakers mal v nedávnej minulosti mal problémy so závislosťou a podstúpil liečenie. Naposledy hral za Clippers. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona