Odom sa predávkoval kokaínom, tvrdí šerif

NETKY.SK • 23 Október 2015, 10:29 • 2 min
Odom sa predávkoval kokaínom, tvrdí šerif

LOS ANGELES - Bývalý hráč basketbalovej NBA Lamar Odom bol predávkovaný kokaínom, keď ho v utorok 13. októbra našli v bezvedomí v nevadskom bordeli.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to zo súdneho spisu, v ktorom je priložená aj výpoveď šerifa okresu Nye Michaela Eisenloffela. "Som presvedčený, že pán Odom bol zrejme pod vplyvom návykovej látky," vypovedal Eisenloffel pre sudcu Roberta Lana. Výsledky laboratórnych testov Odomovej krvi stále nie sú známe. Užitie kokaínu spomenul aj majiteľ nevestinca Dennis Hof.


Dvojnásobného víťaza NBA priviezli do nemocnice v Las Vegas v kritickom stave zo zariadenia Love Ranch v nevadskom Crystale, kde ho našli dve pracovníčky v bezvedomí. Podľa Hofa Odom užil desať tabletiek voľne predávaného prípravku na podporu sexuálnej zdatnosti, tzv. rastlinnú Viagru a pil koňak. Kokaín si vraj dal pred sobotňajším príchodom. Počas štvordňového pobytu minul za spoločnosť dvoch žien vo VIP priestoroch 75-tisíc amerických dolárov. Jedna z nich vo výpovedi uviedla, že zákazník pravdepodobne v kúpeľni v jej neprítomnosti "šnupal".


Odom sa prebral z bezvedomia v piatok 16. októbra, v pondelok ho prepustili z nemocnice Sunrise Hospital and Medical Center. Vrátila sa k nemu aj jeho manžela Khloé Kardashianová, ktorá následne stiahla žiadosť o rozvod.
"Začína postupne prosperovať duševne aj fyzicky. Zlepšil sa jeho rečový prejav, stále viac reaguje na podnety z okolia," opísala stav rekonvalescenta Alvina Alstonová, publicistka Odomovej tety JaNean Mercerovej. Nastolenú liečebnú procedúru označila za "agresívnu".


Nevadské úrady nevylúčili trestné stíhanie proti Love Ranch alebo proti prominentnému klientovi.


Lamar Odom má na konte 961 stretnutí základnej časti NBA a 108 v play-off profiligy. Dosiahol v nich priemer 13 bodov a vyše 8 doskokov na jeden zápas. Okrem Los Angeles Lakers a LA Clippers hral aj za Dallas a Miami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies