Odmietnutý Tévez si nepozrie zápasy Argentíny na MS: Pôjde radšej do Disneylandu!

NETKY.SK • 19 Apríl 2014, 10:25 • 2 min
Odmietnutý Tévez si nepozrie zápasy Argentíny na MS: Pôjde radšej do Disneylandu!

BUENOS AIRES - Argentínsky futbalový útočník Carlos Tévez nemá záujem o sledovanie vystúpení argentínskej reprezentácie na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Kanonier Juventusu Turín si neobliekol najcennejší dres už niekoľko rokov, keďže kouč "albicelestes" Alejandro Sabella ho vytrvalo ignoruje od nástupu ku kormidlu v júli 2011.

"Nie, nemyslím si, že si pozriem zápasy Argentíny na MS. Namiesto toho mám v pláne ísť so ženou a s deťmi do Disneylandu," uviedol momentálne druhý najlepší strelec talianskej Serie A a pokračoval: "Každý sa ma pýta, prečo nie som v národnom mužstve, ale nemôžem odpovedať, pretože by to nebolo úctivé. Jednoducho to tak je. Ak Argentína vyhrá turnaj, každý mu bude ďakovať za rozhodnutie, ktoré spravil." 

 

Tévez sa už s trénerom Sabellom stretol počas pôsobenia v rodnej krajine: "Keď som pôsobil v Corinthians, mal som so Sabellom vynikajúci vzťah. Nikdy sme nemali žiadne problémy a vždy sme sa rešpektovali," povedal Tévez. Argentínsku hviezdu podporili aj fanúšikovia národného výberu, ktorí zorganizovali na začiatku apríla protestný pochod v Buenos Aires.

 

Tévez má na konte 64 reprezentačných štartov a v nich 13 gólov. Sabella uprednostňuje v útoku Lionela Messiho z FC Barcelona, Sergia Agüera z Manchestru City, Gonzala Higuaína pôsobiaceho v SSC Neapol, Ezequiela Lavezziho z parížskeho Saint-Germain a Rodriga Palacia z Interu Miláno. 

 

Favorizovaná Argentína sa na MS 2014 (12. júna - 13. júla) stretne v základnej F-skupine s Bosnou a Hercegovinou, Iránom a Nigériou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies