Odložený zápas Michalovce - Ružomberok bude asi až na jar

NETKY.SK • 6 December 2016, 15:14 • 2 min
Odložený zápas Michalovce - Ružomberok bude asi až na jar

BRATISLAVA - Pre nespôsobilý terén sa v nedeľu 4. decembra nehralo stretnutie 18. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2016/2017 MFK Zemplín Michalovce - MFK Ružomberok.

slovakia

left justify in out

Na východe SR minulý týždeň snežilo a hoci usporiadatelia odstránili sneh z hracej plochy, trávnik bol príliš zľadovatený a hlavný arbiter Jozef Pavlík ho napokon neuznal za spôsobilý. V súvislosti s novým termínom tohto duelu zatiaľ nepadla definitíva.


"V hre boli i sú rôzne alternatívy, termíny i dejiská. Čakáme na dohodu klubov a ich stanovisko, potom by sme to uzavreli. Keď bude všetko jasné, informujeme futbalovú verejnosť. Osobne sa domnievam, že stretnutie Michalovce - Ružomberok sa odohrá až na jar budúceho roka," uviedol v utorok popoludní pre agentúru SITA Michal Mertinyák, výkonný riaditeľ Únie ligových klubov (ÚLK), riadiacej organizácie najvyššej slovenskej futbalovej súťaže.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona