Odkopnutý Koptík si púšťa ústa na špacír! Gregorová sa môže aj pod zem prepadnúť

NETKY.SK • 29 September 2017, 12:59 • 2 min
Odkopnutý Koptík si púšťa ústa na špacír! Gregorová sa môže aj pod zem prepadnúť

PRAHA – Česko-Slovenská herečka Hana Gregorová, ktorá opustila svojho takmer o polovicu mladšieho priateľa Ondřeja Koptíka, sa teraz môže od hanby prepadnúť. Dôvodom ich rozchodu bolo, že Hana prišla na to, že Ondřej berie drogy, čo odmietla tolerovať.

slovakia

left justify in out

Keďže sa len ťažko vyrovnáva s odvrhnutím a taktiež nechce prísť o mediálnu pozornosť, rozhodol sa o vzťahu s herečkou rozprávať kade-tade. Servítku pred ústa si nedáva ani vtedy, keď sa širokej verejnosti zveruje s tými najpikantnejšími zážitkami, ktoré spolu ešte ako pár prežili a ktoré by jednoznačne mali ostať za zapečatenými dverami ich spálne.

 

Na adresu Gregorovej (65) sa Koptík (34 ) počas viacerých rozhovorov vyjadroval veľmi nelichotivo a neúctivo odliadnuc od jej veku. Na otázku redaktorky, ktorá sa ho pýtala, aká je Hana žena a čo má rada, len odvetil, Hana je človek, ktorý rád nakupuje v Outlete a v čínskych obchodoch a že nie je bohvieaká gazdiná. Údajne bol pri svojej „Exex“ zvyknutý na poriadok a čistotu, čo sa v herečkinom prípade nedá povedať. Dokonca ju označil za takú malú špindíru!

 

Čo sa týka intímneho života, porozprával aj to, čo si skutočne mohol nechať pre seba. Exmilenec priznal, že pri sexe si musel predstavovať inú ženu, aby všetko fungovalo, ako sa patrí! Dokonca priznal, že mu prekážalo, že Hanino telo nepôsobilo mladistvo. No nezabudol prizvukovať, že ako správny gentleman jej to nikdy nepovedal.

 

Gregorová odmieta akúkoľvek komunikáciu s exmilencom, no čo je veľa, je príliš.

 

Rozhodla sa teda prejsť do protiútoku. Jeho bývalej manželke zavolala s tým, že Koptík holduje drogám a že ho pošle do väzenia. Tá sa tak vystrašila, že mu najnovšie odmieta dať deti. Zrak mu vytrela aj tým, že mu vzala auto, ktoré mu pred časom darovala a uzemnila telefonátom od jej právnika, ktorý mu pohrozil žalobou, ak okamžite neprestane vyťahovať intímnosti z ich vzťahu. Pod hrozbou súdnych opletačiek sa nakoniec mladý zajačik stiahol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies