Odkopli ho ako psa, vzlyká babka Suáreza

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 12:25 • 2 min
Odkopli ho ako psa, vzlyká babka Suáreza

MONTEVIDEO - Na obranu útočníka Uruguaja Luisa Suáreza, ktorému FIFA naparila devätzápasový reprezentačný dištanc a štyri mesiace bez súťažných futbalových aktivít za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho, sa postavila aj Juhoameričanova stará mama.

slovakia

left justify in out

Lila Pirizová Da Rosová vzlykajúc uviedla, že zákaz ďalších štartov na majstrovstvách sveta pre jej vnuka je neférový trest až "barbarský" počin.

 

"Všetci vedia, čo urobili Luisovi. Jednoducho ho chceli dostať preč z majstrovstiev sveta. Super, podarilo sa im to. Odkopli ho ako psa," citujú Suárezovu babku anglické médiá. 

 

Pirizová, ktorá má 22 vnúčat, povedala, že futbaloví funkcionári zámerne dlhodobo sledujú počínanie Suáreza na trávniku a hľadajú možnosti ako ho potrestať. Vyplýva to z toho, že nosí so sebou nálepku problémového hráča z minulosti. "Všetky oči sa sústredia len na neho a čakajú, čo vyvedie. Je barbarské, čo mu urobili. Nebola to náhoda, ale zámerný počin," dodala Pirizová. 

 

Suárez vo štvrtok po vynesení verdiktu FIFA mal opustiť tím Uruguaja na MS 2014 a odletieť domov. Podľa viacerých zdrojov sa však tak ešte nestalo. Uruguajská futbalová federácia sa plánuje odvolať proti trestu. Ak neuspeje u odvolacej komisie FIFA, potom má ešte možnosť na Športovom arbitrážnom súde v Lausanne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies