Odíde Aubameyang do Číny? Zástupcovia Borussie o tom nechcú ani počuť

NETKY.SK • 1 August 2017, 12:47 • 2 min
Odíde Aubameyang do Číny? Zástupcovia Borussie o tom nechcú ani počuť

Berlín - Nemecký futbalový klub Borussia Dortmund opäť dementoval správy médií o odchode útočníka Pierra-Emericka Aubameyanga do Číny. Nemecké médiá stále informujú, že najlepší strelec BVB má namierené do klubu Tchien-ťin Čchüan-ťien a Borussia by mala za neho zinkasovať odstupné vo výške 70 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Pre gabonského kanoniera má byť vraj v Číne pripravená zmluva do roku 2020 s platom 20 miliónov eur za sezónu. Hráč by mal odísť na konci tohto roka. "Sme si istí, že bude hrať za Borussiu Dortmund celú túto sezónu. Iný scenár si momentálne ani nevieme predstaviť. Je úplne bláznivé, čo sa vykonštruovalo v špekuláciách viacerých médií," uviedol šéf výkonného výboru BVB Hans-Joachim Watzke počas herného sústredenia vo švajčiarskom Bad Ragaz.

 

O Aubameyanga, ktorý bol s 31 gólmi najlepším strelcom Bundesligy 2016/2017, bol počas leta veľký záujem. Spomínal sa interes Paríža Saint-Germain či AC Miláno. Vestfálsky klub však už dávnejšie deklaroval, že najväčšia hviezda mužstva nie je na predaj.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona