Odhalili ďalších Sýrčanov cestujúcich s falošnými pasmi

NETKY.SK • 27 November 2015, 18:29 • 2 min
Odhalili ďalších Sýrčanov cestujúcich s falošnými pasmi

RÍM - Troch Sýrčanov cestujúcich s falošnými pasmi zadržali v talianskej Ancone a v urýchlenom súdnom konaní ich odsúdili na rok väzenia a vyhostili z krajiny.

slovakia

left justify in out

Trio legitimovali na železničnej stanici v Ancone, odkiaľ chceli Sýrčania pokračovať v ceste do Milána.

 

Podľa výpovedí, ktoré odzneli pred súdom, si falošné cestovné dokumenty zakúpili v Turecku a za každý z nich zaplatili po 1000 eur.

 

V Taliansku to po teroristických útokoch z Paríža z 13. novembra nebol prvý prípad odhalenia Sýrčanov s falošnými pasmi.

 

Pred týždňom odhalili dvoch mladíkov s nepravými cestovnými dokumentmi na medzinárodnom letisku Ciampino v Ríme. Ešte skôr došlo k odhaleniu troch Sýrčanov cestujúcich s falšovanými rakúskymi, nórskymi a francúzskymi pasmi na letisku v severotalianskom Bergame.

 

Talianske orgány predpokladajú za Sýrčanmi cestujúcimi s falošnými dokumentmi zločineckú alebo teroristickú organizáciu, ktorá financuje aj ich cestovné náklady.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona