Odhalené tajomstvo! Cez komplikovaný rozvod sa Parišková rýchlo preniesla, teraz už vieme prečo

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 11:02 • 2 min
Odhalené tajomstvo! Cez komplikovaný rozvod sa Parišková rýchlo preniesla, teraz už vieme prečo

Pred mesiacom sa Aneta Parišková po druhýkrát rozviedla, no informácie o rozpade manželstva sa s ňou ťahali takmer rok.

slovakia

left justify in out

Médiá o moderátorke hovorili ako o zdrvenej, nešťastnej a opustenej. Manžel Mark Sedlmair ju však samú s tromi deťmi nechal skôr, ako sa prevalilo, že im to vo vzťahu neklape. Aneta sa k všetkému v tom čase vyjadrovala vecne, ba až bezemočne. Markove reakcie z Kanady o tom, že sa chce o ich deti postarať a manželstvo zachrániť boli už len výkrikom do tmy, keďže už dávno bolo jasné, že sa k sebe vrátiť neplánujú.

 

Komplikovaný rozvod Aneta zvládla s prehľadom a po medializovanom vzťahu s novým partnerom Mirom je aj jasné prečo. Podľa našich zistení, nejde o chvíľkové ľúbostné vzplanutie, práve naopak. Nový partner je po Anetinom boku už dlhší čas a Anete bol veľkou oporou aj v čase rozvodu. 

 

Okrem toho si sadol aj s jej tromi synmi o čom svedčí fakt, že im robí závozníka, keď Aneta nestíha. „Aneta má po svojom boku konečne partnera, po akom túžila. Môže sa na neho spoľahnúť, je o tom možno ešte skoro hovoriť, no zdá sa, že aj pre jej deti bude dobrým otcovským vzorom,“ prezradil náš zdroj. Ostáva len dúfať, že moderátorka konečne našla toho pravého a tentoraz jej vzťah s novým priateľom výjde.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies