Oden sa dočkal, po 1418-dňovej absencii začal smečom

NETKY.SK • 24 Október 2013, 13:54 • 2 min
Oden sa dočkal, po 1418-dňovej absencii začal smečom

NEW ORLEANS - Draftová jednotka basketbalovej NBA z roku 2007 Greg Oden je späť na palubovke. Urastený pivot pre chronické problémy kolien a mnohé operácie absentoval v zápasovom dianí neuveriteľných 1418 dní, ale v stredu sa dočkal.

slovakia

left justify in out

Tréner Miami ho poslal na ihrisko v druhej štvrtine prípravného stretnutia v New Orleans a 25-ročný center sa uviedol typicky "odenovsky": od Chrisa Bosha prevzal pod košom prihrávku, telom odtlačil brániaceho Ala-Farouqa Aminuho a oboma rukami zasmečoval loptu do koša. Lavička úradujúcich šampiónov Heat explodovala radosťou. Oden strávil na ihrisku necelé štyri minúty a okrem spomenutého koša za dva body doskočil aj dve lopty.

Nádejného pivota si v roku 2007 vybral Portland, no v drese Trail Blazers odohral odvtedy dovedna iba 82 stretnutí v základnej časti a 6 v play-off. Pri jeho mene svieti kariérny priemer 9,4 bodu a 7,3 doskoku na jeden duel. Na súťažný zápas nenastúpil od decembra 2009, podstúpil mnoho operácií kolien a tesne ušiel pred závislosťou od alkoholu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies