Oden priznáva, že patrí medzi najväčšie sklamania histórie

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 13:03 • 2 min
Oden priznáva, že patrí medzi najväčšie sklamania histórie

MIAMI - Gregovi Odenovi slúži ku cti, že pri rekapitulovaní svojej premárnenej basketbalovej kariéry mu nechýba sebareflexia.

slovakia

left justify in out

Draftová jednotka NBA z roku 2007 sa dokonca nezdráha priznať, že patrí medzi "najväčšie sklamania v histórii ligy".

 

"A bude to len a len horšie, pokiaľ Kevin Durant, dvojka draftu za mnou, neprestane dokazovať stále väčšie a väčšie veci," uznal v rozhovore pre Grantland 26-ročný pivot. Odena si v roku 2007 vybral Portland, no v drese Trail Blazers odohral iba 82 stretnutí v základnej časti a 6 v play-off. Pre chronické problémy kolien a mnohé operácie absentoval v zápasovom dianí neuveriteľných 1418 dní. V tejto sezóne už ako hráč Miami naskočil do 23 duelov s priemerom 9,2 minúty, 2,9 bodu a 2,3 doskoku na jeden zápas. "Je frustrujúce, že moje telo nezvláda robiť veci, po ktorých túži myseľ. Ale ponosovanie sa nič nevyrieši. Prial by som si, aby mi okolnosti dovoľovali hrať viac. Rozhodne však neľutujem, že som podpísal zmluvu s Heat," pridal 213 cm vysoký a 124 kg vážiaci rodák z Buffala. 

 

Oden od vstupu do NBA naskočil do 105 zápasov základnej časti s kariérnym priemerom 8 bodov a 6,2 doskoku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona