Odegaard zrejme zamieri do Anglicka, mal by nahradiť Mesuta Özila

NETKY.SK • 26 Január 2021, 14:40 • 2 min
Odegaard zrejme zamieri do Anglicka, mal by nahradiť Mesuta Özila

BRATISLAVA - V Arsenale by mal Odegaard nahradiť nemeckého futbalistu Mesuta Özila, ktorý zamieril do tureckého Fenerbahce Istanbul.

slovakia

left justify in out

Nórsky futbalový reprezentant Martin Odegaard zo španielskeho klubu Real Madrid pravdepodobne strávi zvyšok aktuálnej sezóny v Anglicku. Podľa webu BBC Sport je totiž na spadnutie dohoda o jeho hosťovaní v londýnskom tím FC Arsenal. Pre 22-ročného ofenzívneho stredopoliara by to bolo premiérové pôsobenie v anglickej Premier League.

 



Martin Odegaard v tomto ročníku absolvoval vo farbách Realu len sedem ligových duelov a ďalšie dva štarty si pripísal v pohárovej Európe. Dvadsaťpäťnásobný reprezentant Nórska v tejto sezóne nepresvedčil trénera Zinedina Zidana o svojich kvalitách a dostával príležitosti len sporadicky. Od príchodu do "bieleho baletu" v januári 2015 za tento klub odohral spolu len 11 súťažných súbojov. Medzičasom hosťoval v Holandsku v Heerenveene aj Arnheme, v La Lige hral v minulom ročníku za Real Sociedad San Sebastián. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies