Oddnes uzatvorili Komárovskú ulicu v P. Biskupiciach

NETKY.SK • 18 August 2014, 11:09 • 2 min
Oddnes uzatvorili Komárovskú ulicu v P. Biskupiciach

BRATISLAVA - Bratislavskí vodiči sa musia v týchto dňoch pripraviť na ďalšie dopravné obmedzenia. Tentoraz budú obchádzať Komárovskú ulicu v Podunajských Biskupiciach a od utorka aj Tešedíkovu ulicu v Záhorskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Komárovská v Podunajských Biskupiciach je pre budovanie kanalizácie uzavretá oddnes. Až do 8. septembra je neprejazdný približne 180-metrový úsek od Vrakunskej ulice po dom č. 31. Obchádzkové trasy sú vyznačené prenosným dopravným značením. Agentúru SITA o tom informovala Martina Halušková z referátu mediálnej komunikácie bratislavského magistrátu.

 

Od utorka 19. augusta bude pre opravu cesty uzatvorená aj Tešedíkova ulica v Záhorskej Bystrici. Uzavretý bude až do 23. augusta približne 230-metrový úsek od Rošického ulice po Kollárovu. Uzavretú ulicu budú môcť vodiči obísť cez ulicu Československých tankistov alebo cez Hargašovu. Obchádzkové trasy budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies