Odchovanec turínskeho Juventusu Jakub Hromada odchádza z Viktorie Plzeň

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 09:07 • 2 min
Odchovanec turínskeho Juventusu Jakub Hromada odchádza z Viktorie Plzeň

Praha - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Jakub Hromada bude v budúcej sezóne obliekať dres českého majstra Slavie Praha. Na sociálnej sieti to potvrdil predseda predstavenstva vršovického klubu Jaroslav Tvrdík. V minulej sezóne hral stredopoliar za Viktoriu Plzeň na hosťovaní zo Sampdorie Janov.

slovakia

left justify in out

Hromada sa v juniorskom veku sťahoval z rodných Košíc do Michaloviec a neskôr do akadémie slávneho Juventusu Turín. Pôsobil aj v juniorke FC Janov a Pro Vercelli. V roku 2015 podpísal kontrakt so Sampdoriou Janov, odkiaľ ale putoval na hosťovanie najskôr do Senice (205/2016) a potom do Viktorie Plzeň (2016/2017). So Slaviou bude bojovať o prienik do skupinovej fázy Ligy majstrov.

 

Slovensko reprezentoval na všetkých mládežníckych úrovniach a figuruje aj v nominácii Pavla Hapala na blížiace sa majstrovstvá Európy hráčov do 21 rokov v Poľsku. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies