Odchod Grécka z eurozóny už nie je nepravdepodobný

NETKY.SK • 22 Júl 2012, 22:01 • 2 min
Odchod Grécka z eurozóny už nie je nepravdepodobný

Odchod Grécka z eurozóny už nie je nepravdepodobný - Svet Nemecký minister hospodárstva Philipp Rösler už nepovažuje vystúpenie Grécka z eurozóny za nepravdepodobné. Odchod Grécka ma už dávno nedesí, uviedol dnes Rösler pre ARD.

slovakia

left justify in out

img

Nemecký minister hospodárstva Philipp Rösler už nepovažuje vystúpenie Grécka z eurozóny za nepravdepodobné. "Odchod Grécka ma už dávno nedesí," uviedol dnes Rösler pre ARD.

Správa Trojky, zloženej z Európskej komisie (EK), Európskej centrálnej banky (ECB) a Medzinárodného menového fondu (MMF), o tom, ako Grécko plní podmienky záchranného programu, sa očakáva najskôr v septembri. Rösler je však skôr skeptický, že Atény plnia svoje záväzky. "Ak Grécko neplní podmienky, potom už nemôže dostávať ďalšie peniaze." To by znamenalo krach Grécka, ktoré by zrejme muselo opustiť eurozónu.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies