Odchádzajúci tréner Realu Madrid José Mourinho sa poďakoval fanúšikom

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 13:49 • 2 min
Odchádzajúci tréner Realu Madrid José Mourinho sa poďakoval fanúšikom

MADRID - Odchádzajúci tréner futbalového Realu Madrid José Mourinho sa poďakoval fanúšikom "bieleho baletu" za ich podporu počas troch rokov, ktoré strávil na lavičke španielskeho klubu. Portugalčan po skončení tejto sezóny opustí Real, záverečný súťažný zápas vo funkcii absolvuje v sobotu v rámci 38. kola Primera División proti Osasune.

slovakia

left justify in out

"Všetkým priaznivcom želám viac šťastia v budúcnosti. Mnohým z nich ďakujem za podporu a zároveň rešpektujem kritiku niektorých ďalších. Opakujem: Veľa šťastia a najmä dobré zdravie všekým, Do toho Madrid!" uvádza sa vo vyhlásení "Special One" Mourinha na klubovom webe.

Päťdesiatročného odborníka spájajú s návratom na lavičku FC Chelsea. S Londýnčanmi získal počas svojho pôsobenia (2004 - 2007) v klube dva ligové tituly a raz s ním triumfoval aj v FA Cupe. V končiacej sa sezóne neobohatil vitrínu Realu Madrid o žiadnu významnú trofej. V Primera División obsadí Real druhú pozíciu, vo finále Copa del Rey stroskotal na mestskom rivalovi Atléticu a v semifinále Lige majstrov neprešiel cez Borussiu Dortmund.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona