Odbory od nového ministra očakávajú vyriešenie návratu sestier

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 15:05 • 2 min
Odbory od nového ministra očakávajú vyriešenie návratu sestier

BRATISLAVA - Sesterské odbory od nového ministra zdravotníctva očakávajú odvolanie šéfa prešovskej fakultnej nemocnice Radoslava Čuhu, ako aj zabezpečenie návratu sestier, ktoré odišli pre hromadné výpovede.

slovakia

left justify in out

"Táto požiadavka sa netýka iba prešovskej nemocnice, ale aj všetkých ostatných, v ktorých si riaditelia nemocníc rozhodli vyrovnávať účty predovšetkým s predstaviteľkami nášho odborového združenia," uviedla dnes jeho šéfka Monika Kavecká.

 

Odbory po vytvorení vlády očakávajú obnovenie rokovaní s novým ministrom o pracovných podmienkach sestier a pôrodných asistentiek. "Odborové združenie sestier a pôrodných asistentiek ide hrdé a sebavedomé do komunikácie s novou vládou. Sestry sú vážnym partnerom, ku ktorému bude musieť nová vláda pristupovať s rešpektom," zhrnula Kavecká.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona