Odborníci opäť preveria kvalitu liptovských hotelov

NETKY.SK • 13 Október 2015, 16:07 • 2 min
Odborníci opäť preveria kvalitu liptovských hotelov

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Turistická organizácia Region Liptov a jej inšpektori opäť preveria kvalitu liptovských hotelov.

slovakia

left justify in out

Tretí ročník projektu Liptovská Hviezda sa zameria na kvalitu poskytovaných služieb v ubytovacích zariadeniach. Odborníci budú hodnotiť nielen kvalitu ubytovania, ale aj stravovacích služieb. „Našou ambíciou je umožniť zákazníkovi, potenciálnemu klientovi, zorientovať sa v kvalite poskytovaných služieb a odporučiť mu ubytovacie zariadenia s garanciou kvality. Chceme zároveň motivovať poskytovateľov ubytovania k neustálemu zlepšovaniu a skvalitneniu služieb,“ uviedol predseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu Region Liptov Ján Blcháč.


Pri hodnotení bude rozhodujúca aj kvalita personálu a jeho komunikácia s klientom - ochota, úslužnosť a schopnosť čo najlepšie predať služby, ktoré ubytovacie zariadenie poskytuje. „Do hodnotenia sme vybrali dve desiatky zariadení. Hodnotiť budeme od 20. októbra do 10. decembra počas neohlásených anonymných návštev, ktoré budú mať pod palcom nezávislí odborníci,“ dodala riaditeľka turistickej organizácie Region Liptov Darina Bartková. Liptovská obdoba michelinovských hviezd má podľa Bartkovej aj veľký marketingový prínos, keď zvyšuje kredit Liptova doma aj v zahraničí. Koľko hviezd a komu inšpektori kvality udelia, zverejní turistická organizácia v polovici decembra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies