Od utorka budú cestári pracovať na D1 pri Prešove i na Liptove

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 18:29 • 2 min
Od utorka budú cestári pracovať na D1 pri Prešove i na Liptove

BRATISLAVA - Dopravu na diaľnici pri Prešove i na liptovskej D1 v najbližších dňoch obmedzia opravy ciest. Od utorka (15. júla) sa bude pracovať v úseku diaľnice D1 Prešov - Budimír, opotrebovanú vozovku budú cestári opravovať aj na D1 v úseku Liptovský Hrádok - Liptovský Ján.

slovakia

left justify in out

Doprava v oboch prípadoch bude presmerovaná do voľného jazdného pruhu. Agentúru SITA o tom informoval hovorca Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) Michal Fúrik.

 

S prácami na diaľnici pri Prešove začnú cestári v utorok o 07:00 a potrvajú do 28. júla do 20:00. Na 3,5 kilometrovom úseku diaľnice D1 Prešov - Budimír v rýchlom jazdnom pruhu pri križovatke Lemešany v smere do Košíc budú cestári klásť mikrokoberec. Po opravách bude povrch cesty zdrsnený a vyrovnaný. 

 

V dvoch etapách sa bude najbližšie týždne pracovať aj v úseku diaľnice D1 medzi Liptovským Hrádkom a Liptovským Jánom. V prvej etape budú cestári od 15. do 19. júla opravovať vozovku v rýchlom jazdnom pruhu. Od 21. do 30. júla sa presunú do pomalého jazdného pruhu. V dvoch etapách tu cestári opravia viac ako tri kilometre cesty v smere do Liptovského Mikuláša. Vozovka už je opotrebovaná a tvoria sa na nej koľaje, vymeniť je preto nutné obrusnú vrstvu vozovky. 

 

Národná diaľničná spoločnosť žiada motoristov o dodržiavanie bezpečnosti premávky a rešpektovanie dopravného značenia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies