Od štvrtka budú autobusy cez Botanickú ulicu v Bratislave jazdiť inou trasou

NETKY.SK • 20 August 2014, 15:19 • 2 min
Od štvrtka budú autobusy cez Botanickú ulicu v Bratislave jazdiť inou trasou

BRATISLAVA - Pre rekonštrukciu kanalizačného zberača na Botanickej ulici v Bratislave bude od štvrtka 21. augusta od 07:00 uzavretý úsek od internátov Družba po križovatku Riviéra v smere do Karlovej Vsi.

slovakia

left justify in out

Doprava tu bude presmerovaná do protismeru. V tejto súvislosti upozorňuje Dopravný podnik Bratislava aj na zmenu trasy autobusových liniek 28, 29, 139 a N29. Dočasná zmena potrvá približne 10 dní.

 

Linka č. 139 bude od Cintorína Slávičie údolie odchádzať z nástupišťa liniek č. 31 a 39 a odtiaľ pôjdu na konečnú zastávku Molecova po náhradnej trase cez Staré grunty, Mlynskú dolinu, Botanickú a Karloveskú. Autobus na zmenenej trase zastaví na zastávkach ZOO a Botanická záhrada smerom von z mesta. Konečná zastávka Molecova je priebežná a cestujúci na nej z vozidla vystúpiť nemusia. Autobusy č. 28, 29 a N29 budú zastavovať na náhradnej zastávke Vodárenské múzeum, ktorá bude dočasne zriadená na vyústení Devínskej cesty na Botanickú ulicu, teda približne 25 metrov pred stálou zastávkou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies