Od soboty bude v Trenčíne opäť jazdiť turistický vláčik

NETKY.SK • 27 Apríl 2023, 12:30 • 2 min
Od soboty bude v Trenčíne opäť jazdiť turistický vláčik

TRENČÍN - V sobotu (29. 4.) predpoludním vyštartuje zo Štúrovho námestia v Trenčíne na svoju prvú tohtoročnú jazdu turistický vláčik Matúš Čák. Pasažierov prevezie pamiatkami Trenčína, lesoparkom Brezina až k Trenčianskemu hradu.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom hovorkyňa Trenčína Erika Ságová. Vláčik bude podľa nej v máji jazdiť každý víkend a počas sviatkov. Od júna bude premávať každý deň. Jazdy sa budú začínať od 10.00 h každú celú hodinu na zastávke Vodník na Štúrovom námestí, posledná jazda bude každý deň štartovať o 18.00 h.

 

"Upozorňujeme záujemcov o jazdu vláčikom na zmenu trasy vláčika v nedeľu 30. apríla od 15.00 h a v pondelok 1. mája celý deň z dôvodu konania Majálesu a Farmárskeho jarmoku na Mierovom námestí. Vláčik nebude prechádzať cez Mierové námestie, ale otočí sa pri fontáne na Štúrovom námestí, prejde na Hasičskú ulicu a pri hoteli sa napojí na štandardnú trasu smerom na Brezinu k Trenčianskemu hradu," zdôraznila Ságová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies