Od smrti Peaches Geldof sa dvakrát vlámali do jej domu

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 12:57 • 2 min
Od smrti Peaches Geldof sa dvakrát vlámali do jej domu

LONDÝN - Neznámi páchatelia sa dvakrát vlámali do domu zosnulej dcéry írskeho hudobníka Boba Geldofa Peaches Geldof. Potvrdila to polícia z britského Kentu. Vlamači prenikli do domu vo Wrothame po prvý raz v polovici apríla, pričom si so sebou odniesli červenú kosačku. Druhý raz sa doň dostali v piatok 9. mája.

slovakia

left justify in out

Privolaná hliadka bola podľa hovorcu kentskej polície na mieste do piatich minút od nahlásenia, tentoraz však z domu nezmizlo nič. Manžel novinárky a modelky, hudobník Thomas Cohen, s ktorým mala synov Astala a Phaedra, chce vraj spomínanú nehnuteľnosť predať. Presťahovať sa chce bližšie k rodičom, ktorí žijú v Londýne.

 

Bezvládne telo Peaches Geldof našiel v pondelok 7. apríla doma jej manžel. Skonala vo veku 25 rokov, pričom nezanechala žiaden list na rozlúčku. V blízkosti jej tela sa nenachádzali žiadne tvrdé drogy a neobjavili na ňom ani viditeľné známky zranení. Podľa výsledkov toxikologických testov však v jej krvi našli isté množstvo heroínu, ktorý mohol spôsobiť jej smrť. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies