Od rána bolo pre námrazu v kraji vyše dvadsať kolízií

NETKY.SK • 2 Marec 2018, 17:33 • 2 min
Od rána bolo pre námrazu v kraji vyše dvadsať kolízií

TRNAVA - Polícia v piatok od rána zasahuje v dôsledku poľadovice na cestách Trnavského kraja a do 13. hodiny policajti riešili 21 nehôd a škodových udalostí. Najviac potrápila vodičov námraza na vozovkách v okrese Trnava, kde došlo k deviatim udalostiam a v okrese Galanta, kde nahlásili vodiči osem nehôd.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová. Vzhľadom na rozsah zranení a poškodenie išlo vo väčšine prípadov o škodové udalosti.

 

"V okrese Dunajská Streda privolali políciu vodiči v troch prípadoch a v jednom prípade zasahovali senickí policajti na trase Šaštín-Stráže – Kuklov, kde došlo k zrážke so zverou. Príčinou nehôd a škodových udalostí bola najmä neprimeraná rýchlosť jazdy k stavu a povrchu vozovky. Vodiči dostávali na cestách šmyk a končili mimo cestu. Podľa prvotných informácií nedošlo pri nehodách k vážnej ujme na zdraví a na životoch," uviedla hovorkyňa.

 

Polícia opakovane vyzýva vodičov, aby jazdu prispôsobili stavu vozovky a zvýšili opatrnosť. Brzdná dráha vozidiel sa niekoľkonásobne predlžuje a v tejto súvislosti upozorňujeme aj chodcov, aby zbytočne neriskovali a na cestu vstupovali s ohľadom na prichádzajúce vozidlá.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies