Od pondelka sa mení organizácia bratislavských autobusových liniek 31 a 43

NETKY.SK • 27 Január 2017, 13:41 • 2 min
Od pondelka sa mení organizácia bratislavských autobusových liniek 31 a 43

BRATISLAVA – V bratislavskej MHD sa od pondelka 30. januára mení organizácia dopravy na autobusových linkách 31 a 43. Informuje o tom Dopravný podniky Bratislava (DPB) prostredníctvom svojej webovej stránky.

slovakia

left justify in out

Linka 31 bude mať po novom konečnú zastávku Blumentál. Trasa linky ostáva zo smeru Cintorín Slávičie údolie po zastávku Kollárovo námestie nezmenená. "Ďalej však pokračuje po ulici Mýtna, Vazovova a Radlinského na novú priebežnú konečnú zastávku Blumentál, odtiaľ späť na konečnú Cintorín Slávičie údolie," informuje DPB. Linka 31 tak od pondelka neobslúži zastávky Račianske mýto, Trnavské mýto a Povraznícka.

 

Cestujúci musia počítať so zmenou aj na linke 43. Niektoré spoje budú totiž premávať iba po zastávku Železná studnička. "Vybrané spoje, podľa cestovného poriadku, ukončia jazdu na novej konečnej Železná studnička (zriadená ako zastávka Železná studnička smer Kačín)," spresnil dopravný podnik s tým, že nástupište bude zriadené na súčasnej zastávke Železná studnička – smer Patrónka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies