Od novej sezóny Etixx - Quick-Step a dohoda s Martinom

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 07:49 • 2 min
Od novej sezóny Etixx - Quick-Step a dohoda s Martinom

CHATEAU DE LASTOURS - Cyklistický tím Omega Pharma - Quick-Step sa od sezóny 2015 bude volať Etixx - Quick-Step a ten sa sponzorsky zabezpečil do konca roku 2017.

slovakia

left justify in out

Okrem toho belgické zoskupenie, ktorého súčasťou je aj Slovák Martin Velits, sa dohodlo na dvojročnom predĺžení kontraktu s jednou zo svojich najväčších hviezd - Nemcom Tonym Martinom. To sú hlavné novinky, o ktorých informovalo vedenie tímu počas druhého voľného dňa na Tour de France.

Etixx, osvedčená značka výživy pre športovcov patriaca do skupiny Omega Pharma, bude hlavnym sponzorom tohto tímu v sezónach 2015 - 2017. Quick-Step bude rovnako hlavným sponzorom tímu, ale len pre sezónu 2015 s možnosťou opcie. Český miliardár Zdeněk Bakala zostáva aj naďalej majiteľom tímu, do ktorého vstúpil v roku 2011. 

"Úspechy nášho tímu pomohli udržať sponzorov a zabezpečiť tým najbližšiu budúcnosť. V poslednom čase sme urobili veľa dobrých práce jazdci aj členovia manažmentu. Verím, že nás čakajú ďalšie úspešné roky,“ uviedol výkonný riaditeľ Omega Pharma - Quick-Step Patrick Lefevere v tlačovej správe. Na margo pokračovanie v tíme sa vyjadril aj trojnásobný majster sveta v časovke jednotlivcov a dvakrát zlatý v tímovej časovke na MS Tony Martin. 

"Prežil som v Omege už tri roky a všetko bolo na vysokej úrovni. Našiel som si tu veľa kamarátov, cítim sa výborne a nemám preto dôvod meniť svojho zamestnávateľa. S Patrickom Lefeverom sme si v súkromnom rozhovore už vytýčili priority na najbližšie obdobie. Jedným z nich je úspech na olympijských hrách v roku 2016 v Riu, ale napríklad aj v úvodnej časovke na Tour de France 2015, ktorá sa bude jazdiť v Utrechte. Teším sa na ďalšiu tvrdú, ale zaujímavú prácu v tomto tíme," reagoval Martin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies