Od mája do júla mala strana Sieť objednaných po 600 bilbordov

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 14:31 • 2 min
Od mája do júla mala strana Sieť objednaných po 600 bilbordov

BRAITSLAVA - Mimoparlamentná strana Sieť mala v mesiacoch máj, jún a júl objednaných po 600 bilbordových plôch, každý mesiac s iným motívom.

slovakia

left justify in out

Na dnešnej tlačovej konferencii to oznámil líder Siete Radoslav Procházka s tým, že strana si objednala aj zhruba 35 bigboardov. Na august nemá objednané nič, pokračovať v kampani by strana chcela v septembri.
     

Koľko ich táto kampaň doteraz stála, by malo byť jasné do konca júla. "Hneď ako to do konca mesiaca dobehne, tak by sme to proaktívne z vlastného záujmu radi predstavili celé. My máme tri zdroje financovania, a to členské, dary a bankové úvery. Všetko je na internete," povedal Procházka.
     

Sieť má podľa jeho slov do 2000 členov, od ktorých strana vyzbierala desiatky tisíc eur. Minimálne členské v Sieti je 50 eur, u primátorov a starostov až 500 eur.
     

Procházkovci aktuálne rokujú o ďalšom úvere, ktorý by chceli získať do konca júla. Ručiť budú majetkom aj budúcimi príjmami strany. Ešte minulý rok v lete získala Sieť pôžičku 800.000 eur od českej Fio banky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies