Od dievčat pýtal žiak s nožom v ruke peniaze

NETKY.SK • 6 Október 2015, 15:23 • 2 min
Od dievčat pýtal žiak s nožom v ruke peniaze

BRATISLAVA - Pri základnej škole v Michalovciach v pondelok popoludní žiak s nožom v ruke pýtal od dievčat peniaze.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, dievčatá neboli zranené, utrpeli však psychickú traumu.


Hovorkyňa ďalej uviedla, že traja chlapci z Michaloviec vo veku 11 a 12 rokov sa skrývali za kontajnermi pri jednej z michalovských základných škôl. Keď spozorovali prichádzať štyri žiačky z vedľajšej školy, pristúpili k nim a jeden z chlapcov s nožom v ruke pýtal peniaze, inak ich nožom dopichá a podreže. Dievčatá vo veku 12 a 13 rokov však odpovedali, že žiadne peniaze nemajú a začali pred nimi utekať smerom ku škole. Páchatelia sa za nimi rozbehli, jeden z nich stále držal v ruke nôž. Dievčatám sa podarilo vbehnúť do budovy školy, kde stretli školníka. Útočníci vbehli do budovy tiež, no keď zazreli školníka, otočili sa a ušli. Podľa Mésarovej chlapcov chytili policajti. Všetci traja podozriví sa priznali. Keďže sú neplnoletí, trestné stíhanie je neprípustné a preto vec v zmysle Trestného poriadku odložia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies