Od 15. októbra budú z každého kola až tri priame TV prenosy

NETKY.SK • 13 Október 2016, 13:53 • 2 min
Od 15. októbra budú z každého kola až tri priame TV prenosy

BRATISLAVA - Predstavitelia Únie ligových klubov (ÚLK) ako riadiacej organizácie najvyššej slovenskej futbalovej súťaže okrem prezentácie nových projektov na skvalitnenie a zvýšenie sledovanosti a záujmu o Fortuna ligu vyjadrili na štvrtkovej tlačovej konferencii v Bratislave spokojnosť s tým, že sa im splnilo želanie - z každého fortunaligového kola odvysielať tri priame televízne prenosy.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia futbalu môžu "po novom" vidieť v zápase až šesť, t. j. polovicu z tucta mužstiev elitnej slovenskej súťaže. Táto skutočnosť nastane od najbližšieho 12. kola, ktoré sa uskutoční počas nastávajúceho víkendu 15. - 16. októbra 2016.


"Teší nás, že sme v spolupráci s našou marketingovou agentúrou U! Sports dosiahli to, že máme opäť tri priame televízne prenosy z Fortuna ligy na voľných televíziách. V tejto sezóne 2016/2017 už od 1. kola pokračujeme v spolupráci s RTVS (platí trojročný kontrakt), kde sú priame prenosy na Dvojke v pravidelnom termíne vždy v sobotu o 17.00 h, teda v čase, keď sme to chceli. Druhým partnerom, ktorý pristúpil v predchádzajúcom 11. kole, je od októbra televízia "213". Tá prišla ako nová na trh a s ňou sme rozbehli aj zaujímavú produkčnú spoluprácu, ktorá bude určite dobrou podporou Fortuna ligy a jej projektov. Od tohto víkendu, konkrétne od 12. kola, vstupuje opäť do spolupráce aj televízia Dajto, člen skupiny Markíza, ktorý bude tiež vysielať Fortuna ligu a nadväzuje na našu minuloročnú spoluprácu. Vzájomné fungovanie máme overené, podpora existuje cez viacero formátov. Tešíme sa na spoluprácu s týmito subjektmi, tri priame televízne prenosy z jedného kola Fortuna ligy vnímame veľmi pozitívne," uviedol pre agentúru SITA výkonný riaditeľ Únie ligových klubov Michal Mertinyák.


Na doplnenie, televízia "213" bude vysielať priame prenosy z Fortuna ligy v zimných mesiacoch v nedeľu o 17.30 h, v letných mesiacoch tiež v nedeľu o 19.00 h. V prípade TV Dajto sú časy priamych prenosov z najvyššej slovenskej futbalovej súťaže nasledovné: v najbližších dvoch kolách (12. a 13.) a na jar od 15. apríla 2017 vždy v sobotu od 20.30 h, v zimných mesiacoch v nedeľu od 15.20 h. Každý duel Fortuna ligy je prezentovaný aj internetovou televíziou Huste.tv.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies