Od 14. marca sa rušia kapacitné obmedzenia na podujatiach

NETKY.SK • 9 Marec 2022, 12:12 • 2 min
Od 14. marca sa rušia kapacitné obmedzenia na podujatiach

BRATISLAVA – Od 14. marca sa rušia kapacitné obmedzenia na hromadných podujatiach i obmedzenia prevádzkových hodín. Nosenie respirátorov bude naďalej povinné. V stredu o tom rozhodla vláda.

slovakia

left justify in out

Presné pravidlá upravia vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR. Zverejnia ich vo štvrtok (10. 3.), potvrdili pre TASR hygienici. K ďalšiemu uvoľneniu opatrení malo pôvodne prísť až koncom marca. Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR skorší návrh zdôvodnilo poklesom počtov prípadov ochorenia COVID-19 naprieč vekovými skupinami i výjazdov sanitiek, ale aj stabilizáciou situácie v zdravotníckych zariadeniach. „Epidemickú situáciu ďalej pozorne monitorujeme a operatívne pristúpime k prípadnej potrebe úpravy opatrení pri zhoršení či zlepšení epidemickej situácie,“ dodal rezort v materiáli.

 

img

 

Možno vás zaujme: Rakúsko pozastaví zákon o povinnom očkovaní proti covidu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies