Ochrankár bil a škrtil muža v nákupnom centre: V nemocnici zraneniam podľahol!

NETKY.SK • 28 November 2013, 06:21 • 2 min
Ochrankár bil a škrtil muža v nákupnom centre: V nemocnici zraneniam podľahol!

BRATISLAVA - Muž, ktorého pred niekoľkými dňami v bratislavskom obchodnom centre vraj zbil pracovník SBS, zomrel v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Niektorí svedkovia tvrdia, že ho ochrankári škrtili a vyhrážali sa mu zabitím. Polícia zatiaľ nikoho neobvinila. Informovala o tom dnes vo svojom večernom spravodajstve televízia Markíza.

"Ležal osem dní v kóme na áre, nakoniec v utorok po 20:00 zomrel," informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská. Lekári na jeho tele podľa informácií televízie Markíza nenašli žiadne vonkajšie zranenia, ublížiť mu však mohli aj špeciálne chvaty. K jeho náhlej smrti mohli prispieť aj drogy, ktoré vraj užíval. 

O krádež sa 36-ročný Róbert pokúsil 18. novembra. Ako informovala televízia Markíza, pracovník SBS momentálne pre obchodné centrum nepracuje. Vedenie obchodného centra podľa zistení televízie čaká na výsledky vyšetrovania. Ako informoval televíziu bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, o ďalšom postupe sa rozhodne na základe pitvy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies