Očakávaný zápas v UFC McGregor vs. dos Anjos sa odkladá: Šampión sa zranil

NETKY.SK • 24 Február 2016, 08:23 • 2 min
Očakávaný zápas v UFC McGregor vs. dos Anjos sa odkladá: Šampión sa zranil

LAS VEGAS - Zasa sa zranil dominantný brazílsky šampión, a to tesne pred zápasom s Conorom McGregorom.

slovakia

left justify in out

Viacero stránok písalo za posledných pár hodín o tom, že Rafael dos Anjos si v poslednej fáze prípravy zlomil nohu. Takto sa bude musieť zrušiť jeho zápas na UFC 196, kde si mal zmerať sily s McGregorom. Zaujímavosťou zápasu je, že obidvaja sú držiteľmi majstrovských opaskov len v inej váhe.

 

UFC ešte správu nepotvrdilo, takže ešte štipka nádeje zostáva. Táto udalosť sa dosť podobá minuloročnému zraneniu tiež brazílskeho zápasníka Joseho Alda, ktorý mal tiež zápasiť proti McGregorovi. Vtedy sa to stalo 11 dní pred zápasom, keď si Aldo zlomil rebro. Namiesto neho vtedy skočil do zápasu Chad Mendes, ktorého McGregor v druhom kole knokautoval. Vtedy išlo o dočasný majstrovský pás, ale McGregor sa potom dočkal aj regulárneho opasku keď v decembri za rekordných trinásť sekúnd vybavil aj Alda a sadol si na trón 145 librovej váhy.

 

Po tejto výhre McGregor vyzval dos Anjosa, ktorý zápasí o váhu vyššie. Najskôr mu to vedenie UFC nechcelo povoliť no potom sa predsa len dali prehovoriť a zápas bol v pláne na UFC 196 5. marca. Keby sa McGregorovi podarilo vyhrať tak by začal písať novú históriu MMA, on by bol jediný v UFC ktorý dokázal vyhrať dva tituly v jeden čas v dvoch rôznych váhach. McGregor sa ale nedávno vyjadril zasa vo veľkom štýle. Povedal, že po víťazstve nad dos Anjosom vyzve Robbiho Lawlera a že získa aj tretí opasok vo váhe do 170 libier. No vyzerá to momentálne tak, že to zostanú iba plány.

 

 

McGregor je už v Las Vegas, momentálne už nesparuje, len dolaďuje pohyby so svojím trénerom-špecialistom na pohyb Ido Portalom. Ír ešte nereagoval na správy, asi čaká na oficiálne vyjadrenie UFC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies