Očakávaný zápas v UFC Aldo vs. McGregor definitívne nebude

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 13:06 • 2 min
Očakávaný zápas v UFC Aldo vs. McGregor definitívne nebude

LAS VEGAS - Je to definitívne, Jose Aldo nenastúpi do octagonu proti McGregorovi aby obhájil svoj majstrovský titul. O takzvaní dočasný majstrovský pás sa teda stretnú proti sebe Chad Mendes a Conor McGregor.

slovakia

left justify in out

Slová prezidenta Dana Whitea: "Volal mi jeho tréner Andre Pederneiras a povedal mi, že Jose Aldo nenastúpi do zápasu kvôli bolestiam. Takže sme sa rozhodli, že o dočasný majstrovský titul sa pobijú Chad Mendes a  Connor McGregor. McGregor je pripravený, Mendes je momentálna dvojka za Aldom, takže neni o čom. Keď sa Aldo dá do poriadku tak dostane šancu aby si obhájil titul proti dočasnému majstrovi"

 

Je to Aldove rozhodnutie. Nie sme z neho nadšený, ale titulný zápas rušiť nebudeme. Dali sme do proma veľké peniaze a nechceme aby boli ľudia sklamaní.

 

Aldo si zranil rebro 23. mája. Americkí lekári tvrdia, že je "iba" narazené ale brazílski lekári hovoria, že sa jedná o zlomeninu. Aldo pauzoval týždeň, a potom začal trénovať no kvôli bolestiam ktoré pociťoval počas tréningu, do zápasu radšej nenastúpi. Nemohol by podať 100% výkon.a v tomto zápase by išlo o veľa.

 

McGregor sa k tomuto rozhodnutiu hneď aj vyjadril:" Keď sa niekto bojí o svoj život tak ho nemôžme nútiť k tomu aby išiel do oktagonu a pozrel sa mi do očí. Mám pocit, že sa bojí. Lekári mu povolili zápasiť, no on predsa povedal nie. Tak si myslím, že by mu mali odobrať opasok. Budeme bojovať o dočasný titul ale ja si myslím, že by sme mali o ozajstný majstrovský opasok!"

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies