Očakávané dieťa Williama a Kate láka turistov do kráľovských palácov

NETKY.SK • 19 Apríl 2015, 18:15 • 2 min
Očakávané dieťa Williama a Kate láka turistov do kráľovských palácov

LONDÝN - Britské kráľovské paláce zaznamenali nárast počtu návštevníkov v súvislosti s očakávaným narodením druhého potomka princa Williama a jeho manželky Katherine. Informovala o tom dnes agentúra DPA s odvolaním sa na britské spravodajstvo.

slovakia

left justify in out

Druhé dieťa vojvodu a vojvodkyne z Cambridge, ktoré bude štvrtým následníkom na britský trón, by malo prísť na svet v najbližších dňoch v nemocnici sv. Márie vo štvrti Paddington v centrálnej časti Londýna.

 

Podľa informácií britského denníka Sunday Express zvýšený počet návštev zo strany fanúšikov britskej kráľovskej rodiny zaznamenala aj zmienená nemocnica. Mnohí priaznivci kráľovského páru Williama a Kate k nemocnici chodia s britskou zástavou v rukách, prípadne oblečení v odeve s takouto tematikou.

Ďalšou z atrakcií sa za uplynulé obdobie stalo v Británii samotné sídlo Williama a Kate - Kensingtonský palác. Podľa vyjadrení hovorcu AttractionTix.co.uk pre Sunday Express, však počet návštevníkov stúpol aj v ďalších rezidenciách britskej kráľovskej rodiny, ako napríklad vo Windsorskom zámku či londýnskom Toweri.

 

"Predpokladali sme, že toto narodenie (potomka Williama a Kate), by mohlo byť ďalšou zámienkou pre britský národ, aby prejavil svoju náklonnosť voči kráľovskej rodine a atrakciám s ňou spojeným," uviedol hovorca servera AttractionTix.co.uk.

 

Princ William a jeho manželka Katherine minulý týždeň uviedli, že budú rovnako prekvapení ako všetci ostatní, pretože oni sami nevedia, či ich prvý syn George bude mať sestru alebo brata.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies