Obžalovaný Volodymyr Yegorov neprišiel na pojednávanie: Ukrajinský boss je chorý!

NETKY.SK • 9 Október 2014, 13:07 • 2 min
Obžalovaný Volodymyr Yegorov neprišiel na pojednávanie: Ukrajinský boss je chorý!

TRNAVA - Vyhostený Ukrajinec Volodymyr Yegorov neprišiel na dnešné hlavné pojednávanie, ktoré sa malo konať na Okresnom súde v Trnave.

slovakia

left justify in out

Jeho obhajca klienta ospravedlnil s vysvetlením, že je práceneschopný. Obžalovaný trvá na tom, že sa chce osobne zúčastňovať na pojednávaniach vo všetkých trestných veciach. V lete na pojednávanie neprišiel, lebo nemal pas. Ukrajinec čelí v Trnave obžalobe zo zorganizovania vraždy spolumajiteľa erotického salónu Dallas pri Galante Miloša Žilineka.


Volodymyr Yegorov čelí obžalobe aj z ďalších vrážd, kauzou sa zaoberá Krajský súd v Bratislave. Zo Slovenska ho vyhostili na Ukrajinu vlani v septembri po náleze Ústavného súdu SR, ktorý sa týkal sťažnosti voči dĺžke väzby. O administratívnom vyhostení sa rozhodlo ešte v roku 2010, ale krajinu napokon neopustil, lebo ho vzali do väzby opäť, ale pre obvinenie v inom prípade. Vo väzbe bol od roku 2002. 


Volodymyra Yegorova spolu s ďalšími Ukrajincami Krajský súd v Bratislave pôvodne odsúdil za vraždu štyroch mužov na doživotie. Najvyšší súd SR rozsudok zrušil a vrátil krajskému súdu. Právoplatne odsúdený bol Volodymyr Yegorov len za legalizáciu príjmov z trestnej činnosti, štvorročný trest si odsedel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona