Obžalovali 28 pašerákov dovážajúcich kokaín z Hondurasu

NETKY.SK • 11 Máj 2012, 07:15 • 2 min
Obžalovali 28 pašerákov dovážajúcich kokaín z Hondurasu

Obžalovali 28 pašerákov dovážajúcich kokaín z Hondurasu - Krimi Americké federálne úrady zadržali 28 osôb a obžalovali ich zo zapojenia sa do drogového klanu, pašujúceho kokaín z Hondurasu do Severnej Virgínie v USA. Informovala dnes o tom tlačová agentúr

slovakia

left justify in out

img

Americké federálne úrady zadržali 28 osôb a obžalovali ich zo zapojenia sa do drogového klanu, pašujúceho kokaín z Hondurasu do Severnej Virgínie v USA. Informovala dnes o tom tlačová agentúra AP.
      Mnohí z pašerákov boli pravdepodobne ilegálni imigranti, žijúci v Severnej Virgínii. Drogový klan za posledných šesť rokov priviezol do USA drogy za milióny dolárov.
      Pašeráci pri letoch z Hondurasu do Spojených štátov ukrývali kokaín v bežných veciach, ako boli topánky či drevené rámy. Obžalované osoby budú súdiť na federálnom súde v Alexandrii vo Virgínii. Hrozí im od päť do 40 rokov väzenia.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona