Obyvatelia Colorado Springs sa vracajú po požiaroch domov

NETKY.SK • 2 Júl 2012, 06:58 • 2 min
Obyvatelia Colorado Springs sa vracajú po požiaroch domov

Obyvatelia Colorado Springs sa vracajú po požiaroch domov - Svet Obyvatelia Colorado Springs a okolitých miest sa v nedeľu začali vracať do svojich domovov po tom, čo sa hasičom podarilo dostať pod kontrolu najničivejšie požiare v histórii štátu Colorado.

slovakia

left justify in out

img

Obyvatelia Colorado Springs a okolitých miest sa v nedeľu začali vracať do svojich domovov po tom, čo sa hasičom podarilo dostať pod kontrolu najničivejšie požiare v histórii štátu Colorado.
      Opustiť svoje domovy museli celkovo desiatky tisíc ľudí. Požiare, ktoré vznikli pred ôsmimi dňami, si vyžiadali životy dvoch osôb.
      Nové nebezpečenstvo pre vracajúcich sa obyvateľov okolia Colorado Springs však predstavujú medvede a zlodeji, uvádza agentúra Reuters.
      Požiar zničil vyše 7000 hektárov porastu a 346 domov v okolí Colorado Springs, druhého najväčšieho mesta v štáte. 
      Guvernér Colorada John Hickenlooper verí, že najhoršie majú obyvatelia už za sebou, keďže takmer všetky zo siedmych najväčších ohnísk už hasiči dostali pod kontrolu.
      "Teraz sa začíname starať o opätovné oživenie. Vieme však, že matka príroda tu vie byť veľmi nestála, takže sa máme na pozore," povedal Hickenlooper pre televíziu CNN.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies