Obyvateľ Kaprunu po hádke so Sýrčanom strieľal z balkóna

NETKY.SK • 3 September 2016, 18:05 • 2 min
Obyvateľ Kaprunu po hádke so Sýrčanom strieľal z balkóna

KAPRUN - Pre pokus o vraždu zadržali v noci nadnes v obci Kaprun v rakúskej spolkovej krajine Salzbursko 65-ročného miestneho obyvateľa, ktorý mal pod vplyvom alkoholu strieľať z balkóna svojho bytu na majiteľa neďalekého pohostinstva pôvodom zo Sýrie.

slovakia

left justify in out

Dôvodom jeho správania bola zrejme predchádzajúca hádka so Sýrčanom, ktorý v Kaprune žije už viac ako tri roky, týkajúca sa otváracích hodín podniku, informovala agentúra APA.

 

Na hluk z prevádzky sa obyvatelia sťažovali už predtým, preto sa záverečná posunula z 23.00 h na 21.00 h. Kaprunčan však ani s tým nebol spokojný.

 

Sýrčan tvrdí, že muž ho v piatok večer slovne napádal. Potom vyšiel na balkón, odkiaľ začal strieľať vzduchovkou kalibru 4.5, pričom poškodil okná dvoch zaparkovaných vozidiel. Keďže nereagoval na výzvy policajtov, spacifikovali ho až príslušníci špeciálnej zásahovej jednotky Cobra.

 

Polícia stále vyšetruje, či páchateľ naozaj mieril na 28-ročného Sýrčana, ako aj to, či motívom jeho činu mohla byť aj nenávisť voči cudzincom.

 

V byte muža polícia našla náboje a zbraň, ktorú schoval v spálni pod matrac.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies