Obvinili z výtržníctva a ublíženia na zdraví muža z Bánovského okresu

NETKY.SK • 3 November 2015, 10:24 • 2 min
Obvinili z výtržníctva a ublíženia na zdraví muža z Bánovského okresu

PEČEŇANY - Z prečinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva obvinil bánovský policajný vyšetrovateľ 64-ročného muža z okresu Bánovce nad Bebravou.

slovakia

left justify in out

"Obvinený ešte v júli dopoludnia pred miestnym pohostinstvom v obci Pečeňany (okres Bánovce nad Bebravou) po predchádzajúcej slovnej potýčke a výmene názorov fyzicky napadol 53-ročného muža, neskôr aj jeho manželku," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

Ako ďalej uviedla, keď sa poškodený otočil chrbtom k obvinenému, ten ho odzadu sotil, v dôsledku čoho poškodený spadol na zem. "Pri páde padol na ľavú ruku a utrpel zlomeninu konca vretennej kosti s posunom, pričom jeho zranenie si vyžiadalo obdobie liečenia viac ako 42 dní s obmedzením na bežnom spôsobe života," ozrejmila.

 

Potom obvinený napadol aj 50-ročnú manželku poškodeného, ktorá išla brániť svojho manžela. "Tú zozadu udrel päsťami do chrbta a zátylku. Žena však, našťastie, žiadne zranenie neutrpela," spresnila Antalová.

Obvinenému mužovi za tento skutok hrozí trest odňatia slobody v trvaní od dvoch do piatich rokov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies