Obvinili mladíkov, ktorí chceli olúpiť taxikára

NETKY.SK • 7 Február 2018, 12:58 • 2 min
Obvinili mladíkov, ktorí chceli olúpiť taxikára

BRATISLAVA/ČADCA - Vyšetrovateľ v Čadci obvinil troch mužov vo veku 22, 24 a 29 rokov. V sobotu 3. februára sa v Svrčinovci pokúsili olúpiť taxikára.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci obvinil troch mužov vo veku 22, 24 a 29 rokov zo zločinu lúpeže spáchaného v spolupáchateľstve. Obvinení muži mali v sobotu 3. februára dopoludnia v Čadci nastúpiť do taxíka, ktorého vodičom mal byť 32 ročný muž. Mali odísť do obce Svrčinovec, okres Čadca, kde mali vodičovi zaplatiť.

 

Po príchode do obce žiadne peniaze za odvoz taxikárovi mať nedali a pod hrozbou násilia mali od neho žiadať všetky jeho peniaze. Vodičovi sa malo podariť z miesta odísť a následne vec oznámiť na políciu. Po oznámení skutku boli všetci traja obvinení muži zadržaní. Pri skutku nedošlo k zraneniu osôb a ani k žiadnej majetkovej škode.

 

Vyšetrovateľ spracoval na všetkých troch podnet na návrh na ich vzatie do väzby. Obvineným mužom hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri roky až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies