Obvinili majiteľa psa, ktorý pohrýzlo malé dievčatko

NETKY.SK • 23 August 2013, 10:05 • 2 min
Obvinili majiteľa psa, ktorý pohrýzlo malé dievčatko

BRATISLAVA - Gelnickí policajti obvinili 46-ročného muža z Jakloviec (okres Gelnica), ktorého pes pohrýzol dvojročné dievčatko. Incident sa stal ešte v júni.

slovakia

left justify in out

Obvinený majiteľ nechal večer voľne behať svojho psa pred rodinnými domami na Poľnej ulici. Pes, ktorý je krížencom nezistenej rasy, zaútočil na dievčatko a podľa znaleckého posudku z odboru zdravotníctva a farmácie odvetvie chirurgia jej spôsobil rany na ľavej strane tváre, ktoré si vyžiadali deväť dní liečenia. Podľa košického policajného hovorcu Alexandra Szabóa obvinený muž porušil povinnosť vyplývajúcu mu zo zákona, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov a súčasne aj ustanovenie všeobecne záväzného nariadenia obce Jaklovce o chove, vodení a držaní psov na území obce Jaklovce. V prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona