Obvinili ďalších deväť osôb v kauze Kamery

NETKY.SK • 15 Október 2016, 12:02 • 2 min
Obvinili ďalších deväť osôb v kauze Kamery

RIMAVSKÁ SOBOTA – Ďalších deväť osôb obvinila polícia v uplynulých dňoch v súvislosti so septembrovým zásahom Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v obciach na juhu okresu Rimavská Sobota. Celkový počet obvinených tak stúpol na 12.

slovakia

left justify in out

„Vyšetrovateľ NAKA po policajnej akcii 'Kamery' obvinil tri osoby z trestného činu machinácie pri verejnom obstarávaní a verejnej dražbe. Po vykonaní nasledujúcich procesných úkonov obvinil aj ďalších deväť osôb,“ informoval TASR Michal Slivka, hovorca Prezídia Policajného zboru (PZ). Dodal, že vyšetrovanie naďalej prebieha a bližšie informácie k prípadu v súčasnosti nie je možné poskytnúť.

 

V rámci akcie s krycím názvom Kamery vykonali policajti NAKA dňa 7. septembra dve domové prehliadky a 11 prehliadok iných priestorov v deviatich obciach okresu Rimavská Sobota. Ako vtedy uviedla hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Baloghová, zadržali spolu 31 osôb, pričom predpokladaná škoda bola v rozsahu 1,5 milióna eur. Akcie sa zúčastnilo 66 policajtov NAKA a Krajského riaditeľstva PZ Banská Bystrica.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona