Obvinili 14 osôb z gangu bytovej mafie

NETKY.SK • 20 Júl 2010, 11:32 • 2 min
Obvinili 14 osôb z gangu bytovej mafie

Obvinili 14 osôb z gangu bytovej mafie - Krimi Generálna prokuratúra SR uzavrela prípad gangu bytovej mafie, ktorej mal šéfovať Jozef D. keď prokurátorka odboru osobitného určenia podala 16.

slovakia

left justify in out

img

Generálna prokuratúra SR uzavrela prípad gangu bytovej mafie, ktorej mal šéfovať Jozef D., keď prokurátorka odboru osobitného určenia podala 16. júla obžalobu na 14 obvinených.
      Obžaloba bola podaná na Okresný súd Bratislava 1 na spomínanú skupinu Jozefa D. pre 12 skutkov súvisiacich s podvodnými prevodmi nehnuteľností. Celková škoda, ktorú mali obvinení spôsobiť, je vo výške 4,191 milióna eur. Informovali dnes na tlačovej konferencii generálny prokurátor SR Dobroslav Trnka, riaditeľ odboru osobitného určenia GP SR Peter Šufliarsky a zástupkyňa riaditeľa tohto odboru Eva Mišíková.
      Skupina sa mala dopustiť trestných činov podvodu, legalizácie príjmov z trestnej činnosti, falšovania a pozmeňovania verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky. Medzi obvinenými je aj expolicajt Peter M., ktorý je obvinený zo zneužívania právomoci verejného činiteľa a neoprávneného nakladania s osobnými údajmi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies