Obvinila šiestich mužov, ktorí požadovali zaplatenie výpalného

NETKY.SK • 23 Jún 2011, 08:31 • 2 min
Obvinila šiestich mužov, ktorí požadovali zaplatenie výpalného

Obvinila šiestich mužov, ktorí požadovali zaplatenie výpalného

slovakia

left justify in out

img

Vyšetrovateľ Úradu boja proti organizovanej kriminalite obvinil šesticu mužov z ublíženia na zdraví a troch z nich aj z vydierania.
      Tí mali napadnúť manžela majiteľky baru v Kráľovskom Chlmci. Podľa polície sa mu vyhrážali, že keď nezaplatí "výpalné", tak ho zabijú. Všetci sú vo väzbe a hrozí im päť až 12-ročné väzenie.
      Muža najskôr oslovili s požiadavkou na výpalné v máji dvaja bratia Jozef F. (31), Marcel F. (38) a Alexander M. (36). Keďže s tým nesúhlasil, začali sa mu vyhrážať smrťou. Neskôr to ešte niekoľkokrát zopakovali.
      Začiatkom júna ho v noci napadli aj spolu s Marekom Á. (28), Róbertom N. (27) a Norbertom T. (34). Prišli pred bar a vyhrážali sa mu smrťou v prípade, ak nezaplatí. Mali so sebou pripravené rôzne železné tyče, teleskopické obušky a mačety. Pri útoku ho zranili na hlave a po príchode polície ušli. Zranený muž na nich podal trestné oznámenie.
      Polícia neskôr našla a zaistila pri prehliadke ich áut predmety, ktoré použili pri napadnutí poškodeného. Obvinení muži sú známi výtržnosťami a násilnosťami. Viacerí z nich už boli trestne stíhaní za rôznu majetkovú a násilnú trestnú činnosť.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies