Obvinila 24-ročného Sninčana z obzvlášť závažného zločinu vraždy

NETKY.SK • 15 Máj 2012, 12:31 • 2 min
Obvinila 24-ročného Sninčana z obzvlášť závažného zločinu vraždy

Obvinila 24-ročného Sninčana z obzvlášť závažného zločinu vraždy - Krimi Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 24-ročnému mladíkovi zo Sniny za obzvlášť závažný zločin vraždy. Zároveň spracoval návrh na vzatie obvineného do väzby.

slovakia

left justify in out

img

Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 24-ročnému mladíkovi zo Sniny za obzvlášť závažný zločin vraždy. Zároveň spracoval návrh na vzatie obvineného do väzby. 
      K zadržaniu obvineného muža došlo v súvislosti s vyšetrovaním vraždy 36-ročnej ženy. Jej telo objavili v Snine, konkrétne v šachte bytového domu na Študentskej ulici počas uplynulého víkendu. 
      "Výsledky pitvy potvrdili, že žena zomrela násilnou smrťou. Nebohá utrpela pomliaždenie mozgu s vnútrolebečným krvácaním pri zlomeninách tvárových kostí klenby a spodiny lebečnej," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Karnišová. 
      V súvislosti s vyšetrovaním tohto prípadu požiadala polícia v uplynulých dňoch verejnosť o spoluprácu. V pondelok (14.5.) večer zadržali policajti v jednom z košických obchodných centier hľadaného 24-ročného svedka. Na jeho prítomnosť upozornili mužov zákona návštevníci prevádzky.
      "Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov," uzavrela krajská policajná hovorkyňa.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona