Obvinený z vraždy Kuciaka žiada o odpustenie jeho rodinu

NETKY.SK • 24 Apríl 2019, 22:57 • 2 min
Obvinený z vraždy Kuciaka žiada o odpustenie jeho rodinu

BRATISLAVA - Jeden z obvinených z vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej napísal pozostalým list, v ktorom ich žiada o odpustenie.

slovakia

left justify in out

Televízia Markíza uviedla, že autorom listu je Zoltán Andruskó, ktorý v prípade figuruje ako sprostredkovateľ a ako prvý začal spolupracovať s políciou.

 

Obe rodiny dostali ručne písaný list s rovnakým obsahom v rovnaký deň pred veľkonočnými sviatkami. "Pozostalí potvrdili, že list dostali, ale rozhodli sa, že jeho obsah nezverejnia," uviedla televízia.

 

"Ruky sa mi triasli, keď som list otvorila a prečítala. Mám také zmiešané pocity. Neviem, čo vlastne teraz chce," povedala televízii Zlatica Kušnírová, matka zavraždenej dievčaťa.

 

Páchateľom podľa svojich slov nedokáže odpustiť. "Bola to dlhodobo pripravovaná poprava," upozornila.

 

img

Zoltán Andruskó. Zdroj: Facebook 

 

Kuciaka a Kušnírovú zastrelili 21. februára 2018 v ich dome v obci Veľká Mača v okrese Galanta. Pred časom sa k vražde priznal bývalý vojak Miroslav Marček. Okrem Zoltána Andruskóa a Marčeka sú vo väzbe tiež Alena Zsuzsová, Tomáš Szabó a kontroverzný podnikateľ Marian Kočner, ktorý sa v minulosti Kuciakovi vyhrážal. Práve Kočner mal byť objednávateľom vraždy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies