Obvinený z vraždy Kuciaka vraj zvažoval s komplicom aj vraždu exministra Lipšica a elitného prokurátora

NETKY.SK • 26 Október 2018, 22:59 • 2 min
Obvinený z vraždy Kuciaka vraj zvažoval s komplicom aj vraždu exministra Lipšica a elitného prokurátora

BRATISLAVA - Z vraždy Kuciaka obvinený Zoltán Andruskó vypovedal, že zvažovali aj vraždu exministra Daniela Lipšica a elitného prokurátora. Informovala o tom televízia Markíza, ktorá však meno prokurátora nezverejnila.

slovakia

left justify in out

Lipšic je tiež právnym zástupcom Kuciakovej rodiny, informácie zatiaľ nechcel komentovať. „Priebežne komunikujeme, ale ja si tú komunikáciu nechám pre seba. Nebudem ju zverejňovať, ale, samozrejme, tá komunikácia aj s vyšetrovateľmi a prokurátormi je priebežná,“ povedal Lipšic televízii.

 

Zsuzsová ako zákerná komplicka

 

Ako je už známe, v prípade vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej polícia zadržala a obvinila štyroch ľudí. Ako objednávateľku označili Alenu Zsuzsovú.

 

Sprostredkovateľom bol Zoltán Andruskó, strelcom Tomáš Szabó a vodičom jeho bratranec Miroslav Marček.

 

Andruskó ako hlavného objednávateľa označil podnikateľa z mafiánskych zoznamov Mariana Kočnera. Neskôr sa ukázalo, že Zsuzsová mala mať ku Kočnerovi blízko.

 

V médiách sa objavila aj informácia, že na sociálnej sieti údajne pod falošným profilom Zsuzsová komunikovala aj s politikmi s cieľom získavať na nich kompromitujúce informácie. Kontaktovať mala aj Daniela Lipšica. Lipšic vyhlásil, že komunikácia mala prebiehať mimo jeho osobu, keďže mu v tom čase nabúrali facebookový profil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies