Obvinený Samuel z dvojnásobnej vraždy ostáva vo väzbe, hrozí mu doživotie!

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 13:31 • 2 min
Obvinený Samuel z dvojnásobnej vraždy ostáva vo väzbe, hrozí mu doživotie!

BANSKÁ BYSTRICA - Za dvojnásobnú vraždu stíhaný 38-ročný Samuel Š. z Lučenca ostáva vo väzbe.

slovakia

left justify in out

Dnes o tom rozhodol Krajský súd v Banskej Bystrici, ktorý zamietol jeho sťažnosť proti verdiktu sudcu pre prípravné konanie o vzatí do väzby.


Podľa polície viackrát trestaný Samuel Š. 15. júna v rodinnom dome na Nábrežnej ulici v Lučenci na smrť dobodal 40-ročnú Katarínu B. a 65-ročného majiteľa domu Milana H. Motívom bolo získanie finančného prospechu. Obvinený po vražde z domu obetí ukradol LCD televízor, DVD prehrávač a z dvora aj Škodu Felicia. Ukradnuté veci policajti zaistili. 

 

Predtým, ako ho zadržala polícia, sa Samuel bodol do hrudníka a museli ho hospitalizovať. Preto sudca pre prípravné konanie Okresného súdu v Banskej Bystrici obvineného vypočul a o vzatí do väzby rozhodol priamo v nemocnici v Lučenci. V súčasnosti je obvinený v starostlivosti personálu Nemocnice pre obvinených a odsúdených v Trenčíne. 


Za obzvlášť závažný zločin vraždy, z toho v jednom prípade chránenej osoby, hrozí obvinenému trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov, alebo na doživotie. V minulosti bol trestaný prevažne za majetkovú a násilnú trestnú činnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies