Obvineniu z ublíženia na zdraví čelí 25-ročný vodič

NETKY.SK • 6 November 2014, 10:03 • 2 min
Obvineniu z ublíženia na zdraví čelí 25-ročný vodič

GALANTA – Za ublíženie na zdraví hrozí obvinenému 25-ročnémiu vodičovi z Galanty väzenie na šesť mesiacov až tri roky.

slovakia

left justify in out

Muž ešte v lete jazdil na osobnom aute BMW od Galanty smerom na Čierny Brod. Napriek tomu, že v úseku platil zákaz predchádzania, začal pred križovatkou predchádzať, pričom v tom čase odbočovalo auto Fiat Punto, informovala krajská hovorkyňa Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.
      

Ako ďalej uviedla, zrážka odhodila autá z cesty, kde narazili do hydrantu. Vodič BMW utrpel ľahké zranenia s liečením do sedem dní. Vodič Fiatu sa zo zranení liečil asi šesť týždňov a jeho spolujazdkyňa utrpela ľahké zranenia. 
      

„Polícia neustále apeluje na motoristov, obzvlášť na mladých vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a jazdili podľa predpisov. Stačí dodržiavať zákon o cestnej premávke a môžeme sa tak na cestách vyhnúť nebezpečenstvám,“ zdôraznila hovorkyňa. Dodala, že neustále si treba uvedomovať, že na jazdu je potrebná 100-percentná koncentrácia a tiež, že auto sa v okamihu môže zmeniť na nebezpečnú zbraň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies